Avital evron

פוסטיםחברים 6
שלח בקשת חברות
דווח

Avital evron  עדכן תמונת נושא

August 3, 2021, 2:24 am

596 צפיות
4 אנשים
אהבתי
תגובה
שתף
דווח

Avital evron

July 16, 2021, 4:10 am

הצ'יפית הראשית של שבט ההופי האינדיאני - ׳הנשר הלבן׳, הגיבה לפני מספר ימים על המצב בו האנושות נמצאת כיום:(מנוסח בלשון זכר | פונה לשני המינים)
״הרגע הזה שהאנושות חיה בו, יכול להיתפס כדלת או כבור. ההחלטה ליפול לתוך הבור או לעבור דרך הדלת היא שלך!
אם תצרוך מידע במשך 24 שעות ביממה, עם אנרגיה שלילית, מלחיצה באופן מתמיד, מלאה בפסימיות, אתה תיפול לבור.
אולם, אם תנצל את ההזדמנות להביט על עצמך, להתבונן מחדש על חיים ומוות, ותתמוך בעצמך ובאחרים, תעבור דרך הדלת.
דאג לביתך, דאג לגופך. התחבר לבית הרוחני שלך. כשאתה דואג לעצמך, אתה דואג לאחרים בעת ובעונה אחת. (ערבות הדדית)
אל תזלזל בממד הרוחני של משבר זה. אמץ את נקודת המבט של הנשר אשר רואה הכל מלמעלה - בראייה רחבה יותר (גלובאלית, ולא אישית).
קיימת דרישה חברתית מתוך המשבר הזה, אך גם דרישה רוחנית. השתיים הולכות יד ביד. ללא המימד החברתי, אנו נופלים לפנאטיות. ללא המימד הרוחני, אנו נופלים לפסימיות וחוסר תועלת.
דע כי אתה מוכן ובידך לעבור משבר זה.
אחוז בארגז הכלים שלך, השתמש בכל הכלים העומדים לרשותך. למד להתגבר ולעמוד איתן כדוגמת העמים האינדיאנים והאפריקאים: היינו ואנו עדיין תחת השמדה.
* אך מעולם לא הפסקנו לשיר, לרקוד, להדליק מדורות ולשמוח!
אל תרגיש אשמה על כך שאתה מרגיש בר מזל בתקופות קשות אלה. להיות עצוב וללא אנרגיה לא מועיל כלל.
* חוסן הוא חוסן דרך אושר!
יש לך את היכולת והזכות להיות חזק וחיובי. עליך לשמור על יציבה יפה, אצילית זוהרת ומאירה.אין זה קשור כלל לניכור (בורות העולם). זוהי האסטרטגיה האמיתית של עמידות.
כאשר אנו נכנסים בדלת, אנו מקבלים מבט חדש על העולם מכיוון שהתמודדנו עם הפחדים, הקשיים והאתגרים שעמדו בדרכנו.
זה מה שאתה יכול לעשות עכשיו:
- לשמור על שלווה בעין הסערה,
- להישאר רגוע, ולמדוט מדי יום,
- עשה לך מנהג - ופגוש את קדושת החיים בכל רגע ביום יום.
- הווה דוגמא אישית ובטא חוסן באמצעות אמנות, שמחה, אושר, אמון ואהבה. "
היו ברוכים???

754 צפיות
6 אנשים
אהבתי
תגובה
שתף
דווח

Avital evron

May 26, 2021, 3:25 am

היי לכולם, נתקלתי בשלט הזה לפני כחודשיים באזור מגוריי. מעניין אותי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה המטרידה הזו? ומה זה אומר? 
1 תגובות | 531 צפיות
0 אנשים
אהבתי
תגובה
שתף
קובי
כן..  זה ניסוי של הצבא בפצצת מימן
השב
1 אהבו
דווח
דווח

Avital evron

March 22, 2021, 1:58 pm

היי לכולם, הבנתי שנפתחו קבוצות לחינוך ביתי בערים שונות. האם קיימת קבוצה כזו בראש העין? חיפשתי כאן באתר ולא מצאתי כלום.. אשמח לעזרה!
315 צפיות
1 אנשים
אהבתי
תגובה
שתף
דווח

Avital evron  עדכן תמונת נושא

March 22, 2021, 1:56 am

400 צפיות
2 אנשים
אהבתי
תגובה
שתף

צור פוסט

ערוך פוסט


כתוב משהו ל Avital
יוטיוב
פייסבוק
אינסטגרם
וואטסאפ
טיקטוק
סאונדקלאוד
ספוטיפיי
וימאו
גוגל פודקאסטס
קורס תקשור קורס הילינג קורס היזכרות קורס ריפוי קורס רייקי קורס ריברסינג
כל הזכויות שמורות למכללת ואהבת מכללת ידע לשעבר
בית | קורסים בחינם | אריאל ברג

שתף

your image
Skip to content
Open toolbar כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטנת טקסטהקטנת טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוהניגודיות גבוה
  • ניגודיות שליליתניגודיות שלילית
  • רקע בהיררקע בהיר
  • קישורים קו תחתוןקישורים קו תחתון
  • גופן קריאגופן קריא
  • Reset Reset